Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Huawei ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη νέα σειρά ναυαρχίδων της, την Huawei P50 Series, αλλά ήδη έχουμε εικόνα του πως θα μοιάζει η συσκευή μέσω διαρροής. Το γνωστό account @OnLeaks (που έχει κριθεί πολλάκις αξιόπιστο) έφερε στο φως της δημοσιότητας την εικόνα του νέου smartphone της Huawei στην πιο εξελιγμένη έκδοσή του. Η συσκευή θα βασίζεται εξολοκλήρου στο νέο λειτουργικό της εταιρείας, το Harmony OS, αφήνοντας για πάντα πίσω του το κομμάτι του Android

Η επίσημη αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του μήνα και εκεί θα μάθουμε τα πάντα. Όμως μέχρι τότε, έχουμε ιδέα το πως θα μοιάζει. Η οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 6.6 ιντσών, φέρει σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω της, ενώ κυρτώνει στις άκρες. Η selfie camera θα προσφέρεται μέσω punch-hole στο επάνω μέρος, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν δύο πλαίσια που κρύβουν από κάτω τους τους φακούς που θα χρησιμοποιεί το μοντέλο.

https://twitter.com/OnLeaks/status/1369927972279439362?ref_src=twsrc^tfw

Το σασί της συσκευής θα είναι μεταλλικό και η πλάτη γυάλινη. Από τις εικόνες φαίνεται πως δεν θα υπάρχει ούτε σε αυτό το μοντέλο υποδοχή για ακουστικά (3.5mm jack), ενώ ξεχωρίζουν τα ηχεία και ο ειδικός δέκτης/πομπός για υπέρυθρες. Σε ό,τι αφορά τις κάμερες (όπου και η Huawei ρίχνει πάντα το βάρος), το τηλέφωνο αναμένεται να έχει για κύριο φακό τον Sony ΙΜΧ800 με ανάλυση 50MP.

Πηγή φωτογραφιών: @OnLeaks

Διαβάστε ακόμα

H Apple ξεκινάει την παραγωγή του iPhone 12 και στην Ινδία

Apple και Samsung ανοίγουν τα... χαρτιά τους μέσα στον Μάρτιο - Όλα όσα θα δούμε

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA