Μενού
  • Α-
  • Α+

H HMD Global, η εταιρεία που διαχειρίζεται τον τομέα των smartphones της Nokia, επιβεβαίωσε πως τις επόμενες μέρες θα μάθουμε τη νέα σειρά συσκευών που θα μας συνοδεύσουν το 2021 από την φινλανδική εταιρεία. Συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου θα έχουμε τα πρώτα νέα μοντέλα και οι φήμες μιλούν ήδη για τουλάχιστον 3 νέα κινητά και συγκεκριμένα το πιο προσιτό Nokia G10 και τα mid-range Nokia X10 και Nokia X20. Το Nokia G10 εικάζεται πως θα έχει στον πυρήνα του το Helio P22 chipset και η τιμή του εκτιμάται πως θα κινηθεί κοντά στα €140.

Τα άλλα δύο μοντέλα θα έχουν το Snapdragon 480 chipset (Nokia X20) και Snapdragon 690 (Nokia X10), με δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα και τιμές από €300 έως και €350. Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα μόλις ένα μοντέλο της Nokia (το Nokia 8.3) υποστηρίζει 5G δίκτυα και σίγουρα η HMD θέλει να κάνει φέτος δυναμική είσοδο και σε αυτήν την κατηγορία συσκευών. Περισσότερα λοιπόν το απόγευμα της 8ης Απριλίου, για το οποίο το σχετικό event διαφημίζεται με το hashtag #LoveTrustKeep.

Διαβάστε ακόμα

Διέρρευσε ο σχεδιασμός του Huawei P50 Pro που αποκαλύπτεται μέσα στον Μάρτιο

Apple και Samsung ανοίγουν τα... χαρτιά τους μέσα στον Μάρτιο - Όλα όσα θα δούμε

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA