ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
22/03/2021 19:23

Το πολυ-αναμενόμενο Final Fantasy VII Remake Intergrade του PS5 αποκαλύπτεται από νέο trailer

Νεότερο υλικό για το παιχνίδι της Square Enix από νέο online event

Το πολυ-αναμενόμενο Final Fantasy VII Remake Intergrade του PS5 αποκαλύπτεται από νέο trailer
Στιγμιότυπο από το τρέιλερ του Final Fantasy VII Remake Intergrade
Ανάγνωση:

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ανακοίνωση της Square Enix για μεταφορά του πετυχημένου Final Fantasy VII Remake στο PS5 με τον τίτλο Final Fantasy VII Remake Intergrade. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η ιαπωνική εταιρεία διοργάνωσε ένα ακόμη online event, στο οποίο μίλησε λίγο πιο εκτενώς για το αναμενόμενο παιχνίδι, μιλώντας κυρίως για τις βελτιώσεις που θα δουν οι κάτοχοι του νέου συστήματος της Sony.

Το παιχνίδι θα πατήσει πάνω στην περσινή κυκλοφορία για το PS4 και θα προσφέρει καλύτερα γραφικά, ταχύτερους χρόνους φορτώματος (που εξασφαλίζονται από τον ταχύτατο σκληρό δίσκο του PS5), καλύτερο ρυθμό ανανέωσης της εικόνας και πιο λεπτομερή κόσμο. Οι παίκτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο επιλογές απεικόνισης, το "Graphics Mode” που θα ρίχνει το βάρος στην ανάλυση 4Κ και στο “Performance Mode” που θα ανεβάζει το ρυθμό στα 60 καρέ τα δευτερόλεπτα. Ακόμη, θα υπάρχει ένα Photo Mode με πολλά εργαλεία για να καταγράφετε τις καλύτερες στιγμές της δράσης σε στιγμιότυπα.

Μαζί με το Final Fantasy VII Remake Intergrade θα κυκλοφορήσει και ένα νέο μέρος της ιστορίας με πρωταγωνίστρια την ninja Yuffie Kisaragi. Η νέα ηρωίδα θα προσπαθήσει να εισβάλλει στα γραφεία της εταιρείας Shinra, η οποία -σύμφωνα με την ιστορία- προσπαθεί να αντλήσει όλες τις πηγές ενέργειας του πλανήτη.

To Final Fantasy VII Remake Intergrade είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία αποκλειστικά στο PS5, στις 10 Ιουνίου.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
PS5 PLAYSTATION SONY

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ