Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η Razer να είναι γνωστή για τα gaming προϊόντα της, ωστόσο δεν παύει να πειραματίζεται και έτσι μετά την μάσκα προστασίας κατά του COVID-19 δημιούργησε άλλο ένα πρωτοποριακό προϊόν. Η εταιρεία ανακοίνωσε το Razer Reusable Straw, το οποίο – όπως λέει και το όνομά του- είναι ένα επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι.

Είναι πτυσσόμενο, τοποθετείται πριν και μετά τη χρήση σε μια ειδική θήκη μεταφοράς και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη. Στο κουτί αγοράς περιλαμβάνεται ακόμη ένα σετ καθαρισμού με ειδικό βουρτσάκι, αλλά και ειδικό κλιπ για να μπορεί να περαστεί η θήκη σε οποιαδήποτε ζώνη.

Το Razer Reusable Straw πωλείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Razer έναντι 20 δολαρίων και προωθείται από την εταιρεία ως οικολογικό προϊόν, βοηθώντας στο να χρησιμοποιούνται ολοένα και λιγότερα πλαστικά σε όλο τον πλανήτη. Μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες και υλικό στο επίσημο site της Razer.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA