Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέλοντας να μπει δυναμικά και στην αγορά των foldables (αναδιπλούμενων) smartphones, η Xiaomi παρουσίασε μέσα στην εβδομάδα τη δική της πρόταση, το Xiaomi Mi Mix Fold. Η συσκευή ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία όλων των μοντέλων της αγοράς, όπως του Huawei Mate X2 και του Samsung Galaxy Z Fold 2 και φέρει μια μεγάλη οθόνη 8.01 ιντσών.

Η ανάλυσή της μπορεί να φτάσει στα 2480x1860 pixels, υποστηρίζοντας παράλληλα τα πρότυπα Dolby Vision και HDR10+, ενώ ο κατασκευαστής υπόσχεται και εγγυημένα καλή λειτουργία για πάνω από 200.000 αναδιπλώσεις. Όταν η συσκευή είναι κλειστή, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μια οθόνη AMOLED 6.52 ιντσών με ανάλυση 2520x840 και με υποστήριξη Dolby Vision. Στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου υπάρχει μια punch hole selfie κάμερα 20MP, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια συστοιχία καμερών παρόμοια με αυτές που βρίσκουμε στα Xiaomi Mi 10 Ultra και Xiaomi Mi 10S.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, η συσκευή έχει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 5G, έως 16GB RAM και έως 512GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 5020mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 67W. Τέλος, το Xiaomi MIUI 12 (που «πατάει» πάνω στο Android 10) έχει ένα Desktop Mode για να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα σε όσους θέλουν να κάνουν περισσότερη «δουλειά γραφείου».

Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 16 Απριλίου σε τιμή που ξεκινάει από τα 1520 δολάρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA