Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Super Mario Bros. είναι από τα πλέον θρυλικά games που κυκλοφόρησαν για το NES και ένα σπάνιο αντίτυπό του πουλήθηκε έναντι 660.000 δολαρίων! Με αυτόν τον τρόπο γράφτηκε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τέτοια αγοραπωλησία, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιστορικός Kelsey Lewin μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.https://twitter.com/kelslewin/status/1378028211582291976?ref_src=twsrc^tfw

H σειρά Super Mario δεν πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε μια τέτοια ενέργεια, καθώς ένα επίσης σπάνιο αντίτυπο του Super Mario Bros. 3 πωλήθηκε έναντι 156 χιλιάδων δολαρίων μέσα στον περασμένο Νοέμβριο. Ο οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions ανέφερε για το Super Mario Bros. πως είναι από τα πλέον σπάνια κομμάτια που έχει διατεθεί για τους συλλέκτες και είναι η πιο παλιά σφραγισμένη έκδοση του παιχνιδιού που υπάρχει στην αγορά.

Είναι δε τρομερά σημαντική η περίοδος παραγωγής του συγκεκριμένου κουτιού, μιας και θεωρείται μόλις ένα από τα 4 αντίτυπα που παράχθηκε ποτέ για αυτή τη σειρά, πριν αρχίσει να κυκλοφορεί μαζικά σε μια λίγο εναλλακτική έκδοση στα καταστήματα το εν λόγω game.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA