Μενού
  • Α-
  • Α+

H Apple δεν έχει αναβαθμίσει σημαντικά τη συσκευή Apple TV και φαίνεται πως στη νέα έκδοση που περιμένουμε, θα δούμε ανάλυση 4Κ και υποστήριξη για 120Hz. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρά μέρος του κώδικα της tvOS 14.5 beta που φέρνει και πιο κοντά στην πραγματικότητα μια αναβάθμιση του set-top box της αμερικανικής εταιρείας.

Αναλυτές εκτιμούν πως η εταιρεία θέλει να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο το θέμα του gaming και έτσι θα προσφέρει στο νέο της Apple TV ακόμη περισσότερες επιλογές για όσους πληρώνουν τη σχετική συνδρομή στο Apple Arcade και θέλουν να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερα games στην συσκευή τους. Δεν είναι τυχαίο δε που στην τελευταία ενημέρωση του Apple Arcade προστέθηκαν πάνω από 30 νέα games, ενώ και το νέο δημιούργημα του ανθρώπου πίσω από τη σειρά Final Fantasy έκανε ντεμπούτο στην εν λόγω πλατφόρμα και υπηρεσία.

Στην παρούσα φάση, οι συσκευές Apple TV υποστηρίζουν ανάλυση 4Κ με έως και 60Hz, κάτι που είναι και το μέγιστο που μπορεί να προσφέρει η θύρα HDMI 2.0 και μάλλον μαρτυρά την αναβάθμιση σε HDMI 2.1 για το νέο μοντέλο. Οι νεότερες πληροφορίες έρχονται μάλιστα να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ του Bloomberg που εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο και ανέφερε πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο μοντέλο Apple TV με έμφαση στο gaming.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA