Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η TCL παρουσίασε το Fold ‘n Roll, το πρώτο concept για τηλέφωνο που διπλώνει και ξετυλίγεται (vid)

Το μέλλον των smartphones είναι το Fold ‘n Roll, το πρώτο rollable και foldable smartphone.

H TCL έχει μπει δυναμικά στο χώρο των Android smartphones και παρουσίασε το νέο της concept για το μέλλον των μεγαλύτερων smartphones. Απαντώντας στην τάση της εποχής για foldable smartphones, η γνωστή εταιρεία φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός τέτοιου μοντέλου, το οποίο ωστόσο συνδυάζει και μηχανισμό κύλισης.

Το Fold ‘n Roll, όπως είναι η κωδική του ονομασία, είναι ένα κλασικό smartphone που κλειστό έχει μια κεντρική οθόνη με διαγώνιο 6.87 ιντσών. Όταν ξεδιπλώσει, η οθόνη ανεβαίνει στις 8.85 ίντσες, ενώ από εκεί και πετά υπάρχει άλλο ένα στάδιο επέκτασης. Η οθόνη ανοίγει στα πλάγια και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τη διαγώνιό του που φτάνει στα όρια των 10 ιντσών.

H θυγατρική της TCL, CSOT, έχει μακρά πορεία στο θέμα των εξελιγμένων τεχνολογιών για οθόνες και πλέον φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον των smartphones. Μένει πλέον να δούμε να θα πάρει σάρκα και οστά αυτό το project και πόσο κοντά είναι στο σήμερα ένα foldable και rollable smartphone στα δεδομένα που παρουσίασε η εταιρεία.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#TCL #smartphones #foldables #Fold ‘n Roll