ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
17/04/2021 19:15

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για το PS5 στις ΗΠΑ τον Μάρτιο

Η κονσόλα PS5 της Sony έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε επίπεδο πωλήσεων.

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για το PS5 στις ΗΠΑ τον Μάρτιο
Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για το PS5 στις ΗΠΑ τον Μάρτιο
Ανάγνωση:

Φαίνεται πως ο χαμός που επικρατεί παγκοσμίως με το PS5 συνεχίζεται και τον Μάρτιο, καθώς όσα κομμάτια εμφανίζονται στα καταστήματα, εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Η NPD, η αρμόδια εταιρεία για τα των πωλήσεων της αγοράς στις ΗΠΑ, αναφέρει στην πρόσφατη αναφορά της πως το PS5 έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων για κονσόλα που βρίσκεται στον πέμπτο μήνα διάθεσής της.

Συνολικά, τον Μάρτιο, οι Αμερικανοί δαπάνησαν 5.6 δισεκατομμύρια δολάρια για προϊόντα videogames, 18% περισσότερα από τα ποσά που είδαμε τον Μάρτιο του 2019 στην ίδια αγορά. Τα δεδομένα αυτά δείχνουν και συνολικά μια ανοδική τάση για την αγορά που κινήθηκε συνολικά στο πρώτο τρίμηνο του 2021 στο +30% σε σχέση με το 2019.

Σε ό,τι αφορά τις κονσόλες, το PS5 πέτυχε τις ταχύτερες πωλήσεις σε επίπεδο αριθμού τεμαχίων και τζίρου για κονσόλα στις ΗΠΑ, ενώ το Nintendo Switch τερμάτισε ξανά πρώτο σε πωλήσεις για τον Μάρτιο. Στα των παιχνιδιών, το Call of Duty: Black Ops Cold War (Activision Blizzard) είναι και πάλι στην κορυφή, με τα Monster Hunter Rise (Capcom) και Outriders (Square Enix) να ακολουθούν.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
PLAYSTATION ΠΩΛΗΣΕΙΣ NINTENDO SWITCH

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ