Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Facebook: Χρήστες του Twitter... τρόλαραν για το παγκόσμιο κραχ στα social media

Τα hashtag #Instragramdown και #Facebookdown έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά trend στο Twitter την ώρα που οι «αντίζηλοι» βρίσκονταν σε #RIP - Χρήστες του Twitter βρήκαν την ευκαιρία να «τρολάρουν» Facebook και Instagram, αποδεικνύοντας ότι προτιμούν να... ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα

(Πηγή: Twitter)
(Πηγή: Twitter)

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα! Κάπως έτσι αντιμετώπισαν οι χρήστες του Twitter εκείνους του Facebook, του Instagram, του WhatsApp και του Messenger, για όσο κράτησε η «ανάπαυσή» τους από το διαδίκτυο, αφήνοντας τα εκατομμύρια χρηστών τους ανά τον κόσμο, βυθισμένους στο σκοτάδι, αλλά και στην απελπισία. Συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις στο Twitter έπεσαν βροχή, αφότου οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνειδητοποίησαν πως όλες οι υπόλοιπες πλατφόρμες «έπεσαν».

Τα hashtag #Instragramdown και #Facebookdown έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά trend στο Twitter και όπως ήταν φυσικό, τα tweet βομβάρδισαν το μόνο μεγάλο social media που παρέμεινε... όρθιο την ώρα που οι «αντίζηλοι» βρίσκονταν σε #RIP.

Οι χρήστες του Twitter βρήκαν την ευκαιρία να «τρολάρουν» κυριολεκτικά τους influencer και όσους ασχολούνται περισσότερο με το Facebook και το Instagram, προσφέροντας άπειρο κυβερνο-γέλιο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Facebook #Instagram #Twitter #Τεχνικό πρόβλημα #WhatsApp

Best of Internet