To Netflix εγκαινιάζει τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιχνίδια του που θα προσφέρει μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones) παγκοσμίως, σε μία κίνηση που στοχεύει στο να διεισδύσει σε μία νέα αγορά και να διευρύνει έτσι τη βάση των συνδρομητών του. Η εταιρεία άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής της για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια games είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» (download) από τους χρήστες.
Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games:
- Stranger Things: 1984
- Stranger Things 3: The Gam
- Card Blast
- Teeter Up
- Shooting Hoops
Τα πρώτα δύο παιχνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά Stranger Things του Netflix. Περισσότερα παιχνίδια θα ακολουθήσουν και το Netflix υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα παιχνίδια.
Η εταιρεία ανέφερε ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιγνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix». Προς το παρόν, τα παιχνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιγνίδια για συσκευές iOS της Apple.
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.