Μενού
Το Samsung Unpacked έρχεται σε λίγες ημέρες με νέα foldables και αρκετά ακόμη προϊόντα.
  • Α-
  • Α+

Η Samsung έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι των αναδιπλούμενων smartphones και κάθε χρόνο παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα στις σειρές Fold και Flip. Τα αποκαλυπτήρια για τα τηλέφωνα που θα μας απασχολήσουν φέτος θα γίνουν στις 26 του μήνα, σε μία εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στη Σεούλ. Το Reader βρίσκεται ήδη στην Κορέα και την Τετάρτη θα παρακολουθήσει από κοντά το event για να πάρει μια πρώτη γεύση των νέων συσκευών. Τι περιμένουμε όμως να δούμε φέτος;

Samsung Galaxy Z Fold5
Όπως είναι αναμενόμενο, τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω στο Samsung Galaxy Z Fold5. Το νέο premium αναδιπλούμενο θα έρθει με σημαντικές αναβαθμίσει σε σχέση με το περσινό μοντέλο. Η πιο σημαντική από αυτές είναι στο κομμάτι του μηχανισμού δίπλωσης που θα φέρνει τα δύο τμήματα πιο κοντά όταν η συσκευή είναι διπλωμένη (αυτό ήταν και ένα από τα μεγάλα παράπονα των χρηστών του Fold4). Από πλευράς διαστάσεων, το τηλέφωνο δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές.

Στο εσωτερικό του αναμένεται να βρούμε έναν Snapdragon 8 Gen 2, 12GB RAM και 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4400mAh και στο πίσω μέρος θα τοποθετηθούν τρεις κάμερες. Στο μπροστινό τμήμα θα υπάρχει μία selfie camera 4MP (κάτω από την οθόνη) και μία δεύτερη 10MP.

Samsung Galaxy Z Flip5
To έτερο αναδιπλούμενο θα έχει τις περισσότερες αλλαγές, κυρίως στο εξωτερικό τμήμα. Η οθόνη του θα είναι μεγαλύτερη από το περσινό μοντέλο, ακολουθώντας τις σχεδιαστικές επιλογές όλων των αντίστοιχων μοντέλων, όπως το Moto Razr+. Η οθόνη αυτή θα φτάνει έως και τις εξωτερικές κάμερες, ενώ θα προσφέρει και περισσότερες επιλογές ελέγχου και πρόσβασης σε εφαρμογές. Στο εσωτερικό αναμένουμε ένα Snapdragon 8 Gen 2 chipset, 8GB RAM, έως 512GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3700mAh. Στα των καμερών, τέλος, θα έχουμε διπλό σετ φακών στο πίσω μέρος (12MP+12MP Ultrawide) και μια selfie κάμερα στα 10MP.

Οι υπόλοιπες συσκευές
Πέραν των δύο τηλεφώνων, σίγουρα θα δούμε το Samsung Galaxy Watch 6 σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (Galaxy Watch 6 και Galaxy Watch 6 Classic), αλλά και το Samsung Galaxy Tab S9 σε τρία μοντέλα, τα Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ και Galaxy Tab S9 Ultra.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA