Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ανάσα από τον τελικό του Roland Garros έφτασε η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη, όμως η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και απέκλεισε την Ελληνίδα τενίστρια, παίρνοντας εκείνη το εισιτήριο για τον πρώτο τελικό της καριέρας της σε Grand Slam.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Εχασε από την Κρεϊτσίκοβα - Βρέθηκε μια ανάσα από τον τελικό του Ρολάν Γκαρός

Μαρία Σάκκαρη έφτασε κοντά στο όνειρο, καθώς είχε ματς πόιντ στο 9ο γκέιμ του 3ου σετ, αλλά η Τσέχα το έσβησε και με μπρέικ έφτασε εν συνεχεία στο 5-5. Παρά το γεγονός ότι το ματς στράβωσε, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν το έβαλε κάτω. Εσβησε 4 ματς πόιντ αλλά στο 5ο δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στην αντίπαλο της και ηττήθηκε μετά από 3.18' στο μεγαλύτερο σε διάρκεια και σημασία παιχνίδι της καριέρας της...

Παρά τη σούπερ πορεία της στο Παρίσι, η Μαρία Σάκκαρη δεν κερδίζει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Αυτή τη στιγμή είναι Νο.17 στο live ranking, όμως όποια από τις Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα κατακτήσει τον τίτλο, θα την προσπεράσει. Οπότε, θα είναι ξανά στο Νο.18 τη Δευτέρα (14/6).

Η αποθέωση από το κοινό

https://twitter.com/rolandgarros/status/1403059295126790149?ref_src=twsrc^tfw

Δείτε όλες τις στιγμές του συγκλονιστικού ημιτελικού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA