Μενού
  • Α-
  • Α+

Με εξαιρετική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ του Αμερικανού Φράνσις Τιαφό και να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. 

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο λόγος που Σάκκαρη και Τσιτσιπάς δεν αγωνίζονται με το εθνόσημο

Με μία τρομερή εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, επικράτησε 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Σε αντίθεση με την τελευταία τους συνάντηση στο Wimbledon ο Τσιτσιπάς ήταν από την αρχή κυριαρχικός, πίεσε τον αντίπαλό του και έφτασε στην νίκη. 

Στο πρώτο service game του ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσβησε το break point του αντίπαλό του και στη συνέχεια έκανε εκείνος το break για να προηγηθεί με 2-0. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς απλά κράτησε το σερβίς του και έφτασε εύκολα στο 1-0 με 6-3. Στο δεύτερο ο Τιαφό προσπάθησε να επιστρέψει, προηγήθηκε με 0-1 και 1-2, αλλά ο Τσιτσιπάς δεν άφησε το ματς να εξελιχθεί σε θρίλερ. Έκανε το μπρέικ για να προηγηθεί με 3-2 και αμέσως μετά σέρβιρε με εντυπωσιακό τρόπο για να φτάσει στο 4-2.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του από την αναμέτρηση Ούμπερ – Κετσμάνοβιτς..

«Τιμή μου να εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο, αλλά και για την εμπειρία που βιώνει στο Τόκιο. «Τα επίπεδα αφοσίωσης στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά και μου ανέβασε το παιχνίδι και με βοήθησε να παίξω καλό τένις σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την αναμέτρηση με τον Τιαφόε και συνέχισε: «Είναι μοναδικό το κλίμα στο Ολυμπιακό χωριό κι είναι μεγάλη τιμή ότι μπορώ κι εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA