Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφιέρωμα στην κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε η Daily Mail, με αφορμή την πρόκρισή της στα ημιτελικά του αμερικανικού γκραν σλαμ US Open. Με τον τίτλο: «Η γυναίκα που στέκεται ανάμεσα στην Εμα Ραντουκάνου και τον τελικό του US Open» η Daily Mail σκιαγραφεί το προφίλ της Μαρίας Σάκκαρη, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά -όπως θα έκανε κάθε βρετανικό ταμπλόιντ που σέβεται τον εαυτό του- στη σχέση της με τον γιο του Ελληνα πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα: Σαν... σίφουνας στους «4» του US Open η Μαρία Σάκκαρη: «Αφιερώνω τη νίκη στην Ελλάδα»

Συγκεκριμένα, στο άρθρο της Daily Mail αναφέρεται, μεταξύ άλλων: 

«Οι Βρετανοί οπαδοί μετά την παραμυθένια εμφάνιση της Emma Raducanu στη Νέα Υόρκη, που την οδήγησε στα ιλιγγιώδη ύψη των ημιτελικών του US Open, ελπίζουν ότι μένουν δύο κεφάλαια να γραφτούν μέχρι την κορυφή. Η 18χρονη τενίστρια γράφει ιστορία καθώς αναρριχείται συνεχώς στην παγκόσμια βαθμολογία, με τελευταίο θύμα της την Ολυμπιονίκη Belinda Bencic. Ακολουθεί όμως το Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης, η Μαρία Σάκκαρη και η Raducanu θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο ισχυρές τενίστριες στο τουρνουά - πόσο μάλλον όταν έχει μια ολόκληρη κυβέρνηση στην πλευρά της.

https://www.instagram.com/p/CSC7LcUMzIS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι αυτό συμβαίνει αφού η Μαρία Σάκκαρη έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη. «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πολύ», είπε η Σάκκαρη στον σταθμό Alpha νωρίτερα φέτος. «Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Έχω αποκαλύψει τη σχέση μας ούτως ή άλλως, δεν είναι κρυφό. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Μπορώ να μιλάω μαζί του για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση. Είναι ένας πολύ εύκολος άνθρωπος».

Αυτή η ηρεμιστική επιρροή την βοήθησε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του γαλλικού οπεν, Roland Garros, νωρίτερα φέτος. Ετσι κι αλλιώς το τένις είναι στο αίμα της Μαρίας Σάκκαρη, αλλά η ίδια προσπαθεί να κάνει κάτι που η μητέρα της δεν έκανε ποτέ. Να φτάσει σε έναν τελικό Grand Slam. Η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, είχε μια σπουδαία καριέρα ως επαγγελματίας τενίστρια καθώς έφτασε μέχρι και το Top 50 στον κόσμο, αλλά η 26χρονη Μαρία είναι, για δεύτερη φορά φέτος, ένα ματς μακριά από έναν τελικό γκραν σλαμ. «Θα ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά από τότε που ήμουν μικρή πίεζα αρκετά τον εαυτό μου», είπε νωρίτερα η Σακκάρη όταν ρωτήθηκε για το αν ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στο τένις. «Έτσι ήμουν ως χαρακτήρας. Εκείνη μου έλεγε: «Απλά χτύπα και απόλαυσέ το». Ακούγεται πολύ συνηθισμένο, αλλά αυτό είναι που μου λέει από τα 11 μου και μέχρι σήμερα. «Για να είμαι ειλικρινής ακόμη και τώρα, λέει:« Έλα, και αν χάσεις, τι θα γίνει;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA