Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το σαρωτικό του πέρασμα κόντρα στον Σουηδό Ιμερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του Δανού Χόλγκερ Ρούνε για να προκριθεί στους «8» του Roland Garros. Η συγκεκριμένη «μάχη» θα δοθεί αύριο, Δευτέρα (30/5), με τον Ελληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον 19χρονο αντίπαλό του μετά τις 13:00 το μεσημέρι, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Eurosport 1. Το παιχνίδι τους είναι 2ο στο κεντρικό κορτ του γαλλικού γκραν σλαμ, το Philippe Chatrier, μετά από εκείνο της Κουντερμέτοβα με την Κις που αρχίζει στις 13:00 ακριβώς.

Ο Δανός είναι «παιδί» της Ακαδημίας Μουράτογλου, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και έχει φτάσει στο Νο1 στα Juniors. Είναι στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης και πριν από ένα μήνα απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Μόναχο (χώμα). Αυτή είναι και η μοναδική top-10 νίκη του. Με τον Στέφανο Τσιτσιπά θα παίξει αντίπαλος για πρώτη φορά. Το 2019 κέρδισε τον τίτλο στο Roland Garros στα Juniors ενώ την ίδια χρονιά βρέθηκε στο Λονδίνο ως hitting partner για τους παίκτες που έπαιρναν μέρος στο ATP Finals.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Δευτέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA