Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Ελβετού Ντόμινικ Στρίκερ στο Boss Open της Στουτγάρδης και προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον άλλοτε σπουδαίο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο νούμερο 68, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Διαβάστε ακόμη: Basket League: Το πρόγραμμα των τελικών των play off Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο ίδιος βέβαια παραμένει ένας ποιοτικός και εξαιρετικά μαχητικός τενίστας και μόνο εάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο θα καταφέρει να τον αποκλείσει. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο νούμερο 5 της κατάταξης, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον 19χρονο Στρίκερ (νούμερο 200) επικρατώντας με 6-3, 6-4 σε περίπου 70 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς για να... καθαρίσει το πρώτο σετ χρειάστηκε ένα μπρέικ στο 4-2 προτού κυριαρχήσει με 6-3 έπειτα από μόλις 31 λεπτά, ενώ ανάλογη εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο σετ. Ο Έλληνας πρωταθλητής άρχισε με μπρέικ παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους για το 6-4 έπειτα από 41 λεπτά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA