Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη ενόψει του WTA Finals, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση του κόσμου προς το πρόσωπο της και στον Στέφανο Τσιτσιπά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γουαδαλαχάρα για το WTA Finals και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Μάλιστα, η Σάκκαρη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι στην ίδια και τον Στέφανο Τσιτσιπά, σημειώνοντας πως «ο κόσμος γίνεται πολύ αυστηρός μαζί τους», με αφορμή τους πρόσφατους χαμένους τελικούς.

Αναλυτικά, η Μαρία Σάκκαρη ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Όλες οι κοπέλες που είμαστε εδώ είμαστε ενθουσιασμένες, γιατί για να είσαι σε αυτό το τουρνουά σημαίνει πως είχες μια καλή χρονιά. Το να είμαι εδώ για άλλη μια χρονιά, είναι μια πολύ καλή επιβράβευση για τις καλές σεζόν που κάνω. Προσωπικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σε μια τόσο μπερδεμένη σεζόν κατάφερα να πάρω το εισιτήριο για αυτό το τουρνουά. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί στο τουρνουά, το ότι θα παίξω με τις καλύτερες παίκτριες του tour είναι ήδη κάτι απίθανο.

Εάν της προκάλεσε έκπληξη ότι κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση είπε: «Δεν με εξέπληξε που προκρίθηκα στο τουρνουά. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου βρισκόμουν συνεχώς στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης και τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Είχα προβλήματα αυτή τη χρονιά, αλλά σιγά-σιγά κατάφερα να βρω ρυθμό στο τέλος της σεζόν. Έκανα πολύ καλή δουλειά στη Γουαδαλαχάρα και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο δυνατά και στο Τέξας. Μου αξίζει να βρίσκομαι εδώ».

Για το United Cup που θα γίνει τον Ιανουάριο όπου η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετάσχει μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στα κατορθώματα των δυο τους, αλλά και στη σκληρή κριτική που δέχονται. «Είναι μια μοναδική και ξεχωριστή ευκαιρία για τους παίκτες που θα αγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά. Είμαι ενθουσιασμένη για την Ελλάδα, γιατί είναι μια μικρή χώρα, που έχει όμως δυο μεγάλους παίκτες. Πιθανότατα θα είμαστε στις κορυφαίες θέσεις του ταμπλό αν εγώ και ο Στέφανος διατηρηθούμε τόσο ψηλά στην κατάταξη.

Εφόσον συμβεί αυτό, θα είναι ξεχωριστό για τη χώρα μας. Θέλω ο κόσμος να θυμάται αυτή τη στιγμή, επειδή πολλές φορές γίνεται πολύ αυστηρός με εμένα και με τον Στέφανο. Χάσαμε τους τελικούς που παίξαμε πριν λίγες εβδομάδες και ο κόσμος ξέχασε αμέσως πόσα έχουμε πετύχει. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει δυο παίκτες στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης. Το είχατε ποτέ φανταστεί αυτό;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA