Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά έδειξε πόσο σπουδαίος τενίστας είναι και κατάφερε να κερδίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ! Ο Έλληνας πρωταθλητής αφού πρώτα πέταξε τρία match points στο tie break του 2ου σετ, στο 3ο επέστρεψε από το 3-5, νίκησε τον Μεντβέντεφ με 2-1 σετ και στον «τελικό» με τον Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει για την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals στο Τορίνο όπου ήδη, από το κόκκινο γκρουπ, βρίσκεται εκεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Νόλε θα είναι σίγουρα στην πρώτη θέση και ο Τσιτσιπάς με τον Ρούμπλεφ θα παλέψουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση για το δεύτερο εισιτήριο.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς, κράτησε το σερβίς του και στη συνέχεια έσπασε εκείνο του Μεντβέντεφ για να εξαργυρώσει αμέσως μετά το break που έκανε για το γρήγορο 3-0. Το δεύτερο σετ ήταν δραματικό σε εξέλιξη. Μπορεί να μην είχαμε κάποιο break, ωστόσο και οι δύο τενίστες προσέφεραν εντυπωσιακούς πόντους και έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break όπου ο Μεντβέντεφ  επικράτησε με 13-11. Στο τελευταίο σετ ο Μεντβέντεφ έφτασε στο break και προηγήθηκε με 5-3 αλλά εκεί έβγαλε αντίδραση ο Τσιτσιπάς ο οποίος οδήγησε το σετ στο tie break και εκεί ήταν εντυπωσιακός κερδίζοντας με 7-1!

1.Τζόκοβιτς 2-0 (4-0)

2.Τσιτσιπάς 1-1 (2-3)

3.Ρούμπλεφ 1-1 (2-3)

4.Μεντβέντεφ 0-2 (2-4)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA