Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ξαφνική αποχώρηση της Θεοφανίας Παπαθωμά από την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» που έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο Βεάκη μόλις την περασμένη Τρίτη (30/11), προκάλεσε αναστάτωση στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν στην παράσταση, όμως χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση από τους συντελεστές, αποχώρησε απρόσμενα και τον ρόλο που ερμήνευε μέχρι πρότινος ερμηνεύει πλέον η συνάδελφός της, Κατερίνα Μάντζιου.

Τελικά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», μία ασθένεια της Θεοφανείας Παπαθωμά, ήταν ο λόγος της αντικατάστασης ακόμα και στην αφίσα της παράστασης. Η κάμερα του Alpha συνάντησε τους υπόλοιπους συντελεστές της μεγάλης αυτής παραγωγής και τους ρώτησε τι έχει συμβεί και η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο εξής στο θέατρο Βεάκη. «Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση» σχολίασε λιτά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς. «Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα».

Επίσης, η Ευαγγελία Μουμούρη ομολόγησε πως «...ο λόγος είναι ότι αρρώστησε η Θεοφανία Παπαθωμά. Έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA