Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο τις τελευταίες ώρες που δείχνει μια παρέα μουσικών κι άλλων φίλων μιας κοπέλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, να έχουν στήσει... πάλκο κάτω από το σπίτι της στην Πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη και να της κάνουν καντάδα με πνευστά και κρουστά παίζοντας έναν παραδοσιακό σκοπό που ντύθηκε με στίχους και τραγουδήθηκε από τον Βασίλη Παϊτέρη, το «λόγια κλειδωμένα».

Η συγκινητική παρέμβαση των φίλων της ηθοποιού και τραγουδίστριας Τάνιας Ρόκκα που δίνει τη δική της μάχη και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από λίγες μέρες, αποδεικνύουν περίτρανα πως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνάνθρωπο στην τσιμεντούπολη των 5 και πλέον εκατομμυρίων κατοίκων, είναι ακόμα εδώ και φωτίζει στον ζόφο γεννώντας ελπίδα για το «αύριο».

Η Τάνια Ρόκκα αντιμετωπίζει μιας σπάνιας μορφής λευχαιμία, έδωσε την πρώτη της μάχη και πλέον θα ξαναμπεί στο νοσοκομείο να κάνει μια μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς όπως είπε μιλώντας στο T-LIVE «αποτελεί μονόδρομο για την ίασή μου». «Είμαι υποχρεωμένη να τα καταφέρω με όλη αυτή την αγάπη που δέχθηκα».

Στο υπαίθριο πάρτι, που παρακολουθούσε «λουσμένη» από ευτυχία η Τάνια Ρόκκα, συμμετείχαν αυθόρμητα και περαστικοί! Αλλοι σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους, άλλοι διέκοψαν το καθημερινό μονότονο δρομολόγιό τους κι έστειλαν την θετική τους ενέργεια στην Τάνια Ρόκκα που βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός Γωγώ Ατζολετάκη που ανάρτησε και το σχετικό βίντεο στα social media κι έκτοτε έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές: «Ενα από τα πιο συγκινητικά... τα πιο ανθρώπινα... τα πιο ευεργετικά για την ψυχή πράγματα, που έχω δει στη ζωή μου! Σήμερα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στην οδό Μηθύμνης στην πλ. Αμερικής. Η μπάντα πνευστών ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ να κάνει "καντάδα" σε μια φίλη τους (με σοβαρή ασθένεια) που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλα ψηλά απ' το μπαλκόνι της γελούσε... κι ο κόσμος που περνούσε απολάμβανε τ' ακούσματα εκστατικός, κι από παντού ανάβλυζε το ακριβό άρωμα της χαράς και της αγάπης. Αχ, Χριστέ μου... Πόσο όμορφος μπορεί να είναι ο κόσμος σου, όταν εκφράζεται από τόσο όμορφους ανθρώπους!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA