Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στο «Πρωινό» για τη συμμετοχή της στο Survivor. Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φήμες για τις ψήφους που δήθεν εξασφάλιζαν οι γονείς της Ανθής Σαλαγκούδη, ώστε να παραμείνει στο ριάλιτι.

Πολύ γρήγορα όμως η συζήτηση εξελίχθηκε σε «αντιπαράθεση» μεταξύ των δύο γυναικών καθώς η Φαίη Σκορδά ένιωσε ότι δέχεται προσωπική επίθεση.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η μητέρα της δεν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία, όπως έχει ακουστεί. «Συνεισφέρει όποτε της το ζητούν μέσα από την καρδιά της. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που λες, οργανωμένη σε διάφορα σωματεία» είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη με τη Φαίη Σκορδά να απαντά «Αν εννοείς το ρεπορτάζ που είπαμε στην εκπομπή, είναι εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων. Το γνωρίζει και η μαμά σου».

Αφού η συζήτηση για την ενασχόληση της μητέρας της Ανθής Σαλαγκούδη με τα φιλανθρωπικά σωματεία συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, η Φαίη Σκορδά της είπε: «πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου, δεν ήθελες να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις τώρα; Επειδή το κάνει προσωπικό και μου λες να πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνει λίγο μια προσωπική επίθεση, ενώ ήταν κάτι που ακούστηκε μέσα στο Survivor κι εκεί δεν είπες τίποτα».

Η Ανθή της απάντησε ότι «είναι ψευδές ότι η μαμά μου είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία» και διευκρίνισε ότι «δεν σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA