Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστροφές... καταστροφές πρόκειται να γίνουν στο Master Chef στα προσεχή επεισόδια! Το MasterChef έχει προχωρήσει για τα καλά και μέχρι στιγμής 10 είναι οι παίκτες που έχουν απομείνει για να διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα μάγειρα.

Όπως κάθε χρόνο σε κάθε κύκλο του ριάλιτι, έτσι και φέτος στον πέμπτο κατά σειρά κύκλο θα δούμε κάποιους από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο σπίτι του Master Chef.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχαν αποκαλύψει, αρχικά, τους δύο πρώτους παίκτες που θα μπουν ξανά στο MasterChef και συγκεκριμένα αυτοί είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, το πρωί η παρέα του Πάμε Δανάη! αποκάλυψε πως ο τρίτος παίκτης που ξανά μπαίνει στο σπίτι μαζί με τους προαναφερθέντες είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος αποχώρησε το Σάββατο με αρνητικό ρεκόρ βαθμολογίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι επιστροφές θα φέρουν τα πάνω κάτω στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής και θα έχουν ενδιαφέρον οι αντιδράσεις των παικτών που παραμένουν στο σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=jQHx6i14b1s
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA