Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια περίοδο που το Netflix ετοιμάζει την 5η σεζόν του The Crown με αλλαγή σκυτάλης στο καστ, αλλά και με τη σειρά Bridgerton να συζητήθηκε πολύ, να είχε μεγάλη απήχηση και να πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, η πλατφόρμα θέλει να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί το hype.

Είναι προσφιλής τακτική του Netflix να αντιλαμβάνεται την απήχηση που έχει ένα είδος σειρών και ταινιών και να αναζητά παραγωγές που να είναι αρκετά όμοιες, επιταχύνοντας κιόλας τη διαδικασία δημιουργίας τους. Έτσι έκανε όταν βρήκε τον θησαυρό του Casa de Papel και εξαπλώθηκε στην ισπανική αγορά, έτσι συνέβη και μετά την τεράστια επιτυχία του Dark που ώθησε το Netflix να φτιάξει στούντιο στη Γερμανία και να ψάχνει όλη την Κεντρική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία για αντίστοιχα κόνσεπτ.

Στο επίκεντρο η πολύπαθη ζωή της Αυτοκράτειρας Σίσσι

Οι δύο σειρές εποχής λοιπόν, το Crown και το Bridgerton, έφεραν στη λίστα του Netflix μια σειρά που θα μας ταξιδέψει στην Αυστρία, τότε που ήταν αυτοκράτειρα μια άλλη Ελισάβετ, η Ελισάβετ του Οίκου Βίτελσμπαχ της Βαυαρίας, που την μάθαμε περισσότερο ως Πριγκίπισσα Σίσσι. Η ιστορία της Σίσσι είναι γεμάτη με δράμα, αφού απέβαλε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, το δεύτερο δολοφονήθηκε, η αδερφή της πέθανε σε πυρκαγιά και τέλος η ίδια δολοφονήθηκε από έναν Ιταλό το 1898, με ένα μαχαίρι να της καρφώνεται στην καρδιά.

Η σειρά αυτή θα είναι μίνι, θα αποτελείται δηλαδή από 6 επεισόδια και ο πρωταγωνιστικός ρόλος έχει δοθεί στην 23χρονη Γερμανίδα ηθοποιό Ντεβρίμ Λινάου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA