Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1,  με τον Γιώργο Παπαδάκη, ήταν το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κάποια στιγμή και ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με το τι επίκειται ν’ ανοίξει και εμπίπτει στην αρμοδιότητά του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανέφερε ότι πιστεύει πώς είμαστε στο τέλος αυτής της διαδρομής και εξέφρασε τη μεγαλύτερή του ανησυχία ότι «μετά από τόσο κόπο που κάναμε και ενώ τα έχουμε πάει κατά κοινή ομολογία καλά, εάν αυτή μας η κούραση μας οδηγήσει να τα τινάξουμε όλα στον αέρα πρέπει να είμαστε τώρα λίγο προσεκτική», ακούστηκε ένα γάβγισμα από το σκύλο του.

«Βλέπω ότι αντιδρά ο σκύλος σας και πρέπει να σας αφήσουμε. Μάλλον δεν τον πήγατε για βόλτα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον δημοσιογράφο, Γιάννη Στρατάκη, που ήταν στο πάνελ  να συμπληρώνει ότι «δεν συμφωνεί με αυτά που λέτε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμφώνησε ότι ο σκύλος του ήθελε βόλτα και απάντησε στον παρουσιαστή Παπαδάκη, ο οποίος προσέθεσε «ο Στρατάκης ισχυρίζεται ότι ο σκύλος σας είναι ΣΥΡΙΖαίος, γιατί είπε δεν συμφωνεί με αυτά που λέτε».

«Είναι προφανές ότι στην οικία μου τίποτα σε ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει. Ούτε καν πετούμενο πουλί. Πόσω μάλλον σκύλος», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τον Γιώργο Παπαδάκη να κλείνει λέγοντας, «κοιτάξτε όμως με τον σκύλο» και τον Άδωνι Γεωργιάδη να γελάει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 25:15 και μετά:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA