Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κόρομι είναι από τα άτομα που ψαρεύουν διαρκώς στο Survivor και σχεδόν κάθε φορά πιάνει κάτι για να φέρει φαγητό στην ομάδα του. Στο τελευταίο επεισόδιο, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο έπιασαν ένα ψάρι 25 κιλά και ο Κόρομι σκέφτηκε πως δε θα μπορούσε να καταναλωθεί από όλη τη Μπλε Ομάδα κι έτσι προσέφερε μερίδες στην Κόκκινη Ομάδα.

Όταν όμως έδωσε κομμάτι σε Παππά και Τριαντάφυλλο, η απάντηση που πήρε ήταν όχι απλώς αρνητική, αλλά άκρως επιθετική.

Ο Παππάς εξήγησε στον Κόρομι ότι πιστεύει πως αυτή η προσφορά δε γίνεται από ανθρωπιά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά επειδή ο Κόρομι είδε πως ο Τριαντάφυλλος έμεινε για 7η φορά στο Survivor, θέλει να αλλάξει τακτική μαζί του για να μην στραφεί το κοινό του Ντάφυ εναντίον του. Του ανέφερε κιόλας ότι δε γίνεται να κάνει αυτή την προσφορά ξαφνικά, ενώ στο παρελθόν είχε απαγορεύσει στην ομάδα να δίνει μερίδα στον Τριαντάφυλλο. 

Ο «αντιπρόσωπος» Παππάς και ο σιωπηλός Τριαντάφυλλος

Κι ενώ ο Κόρομι του έλεγε πως κάνει την προσφορά επειδή ήταν μεγάλη η ψαριά και δεν ήθελε να πεταχτεί, ο Παππάς συνέχισε το...βιολί του και μπροστά στον Κόρομι και μετά στην κάμερα: «Δηλαδή Ρομπέν των Δασών από πόσα κιλά ψάρι και πάνω είσαι;» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό πάντως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως ο Τριαντάφυλλος, για τον οποίο μιλούσε ο Παππάς, δεν έβγαλε άχνα και δε φάνηκε ότι είχε σκοπό να αρνηθεί με τέτοια επιθετικότητα το φαγητό. Κι αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα για την τακτική του ίδιου του Παππά και τους λόγους που έχει φτιάξει αυτή τη σχέση με τον Τριαντάφυλλο.

https://www.youtube.com/watch?v=DSn2TAOzgy8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA