Μενού
  • Α-
  • Α+

Survivor και διαρροές πάνε πακέτο και είναι έννοιες αχώριστες από το 2017 και μετά, ιδίως από τη στιγμή που μιλάμε για μια επιτυχημένη χρονιά, με το ενδιαφέρον του κοινού να έχει αναθερμανθεί μετά από δύο μέτριες σεζόν. Όμως οι διαρροές δεν είναι μόνο από την παραγωγή προς τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να διαβάζουμε συχνά για spoiler και να οδηγείται ο ΣΚΑΪ σε ενόχληση και ενδεχομένως εξώδικα για όσους δημοσιεύουν πράγματα από επεισόδια που δεν έχουν προβληθεί.

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με διαρροές από άτομα της παραγωγής προς τους παίκτες του Survivor και πιο συγκεκριμένα τον Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή.

Έξαλλος ο Ατζούν, ετοιμάζει απολύσεις

Όπως αναφέρθηκε εκτενώς στην εκπομπή Πρωινό από τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, έχουν υπάρξει διαρροές προς τους δύο ως προς πράγματα που γίνονται και συζητιούνται στην Ελλάδα σχετικά με παίκτες του ριάλιτι, ενώ οι δυο τους φέρονται να έχουν βρει φαγητό εκτός παιχνιδιού, πιθανώς με κάποιο μέλος της παραγωγής να τους το προμήθευσε.

Στο Πρωινό αποκάλυψαν ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι σφόδρα ενοχλημένος με όλα αυτά και έχουν ήδη ξεκινήσει μετατοπίσεις προσώπων στην παραγωγή της Acun Medya, ενώ σε επόμενο στάδιο θα υπάρξουν απολύσεις, εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Συμπληρωματικά προς το ρεπορτάζ, στην εκπομπή Ευτυχείτε ανέφεραν ότι υπήρξε σενάριο μέχρι και για αποβολή του Τζέιμς και του Μπάρτζη, αλλά κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Άλλωστε, ακόμα κι αν οι δύο παίκτες όντως τρώνε κρυφά και κατ΄εξακολούθηση, δεν είναι οι μόνοι που το έχουν κάνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA