Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις κινήσεις που κάνει ο Σάκης Κατσούλης στο «Survivor», σχολίασε ο Αλέξης Παππάς.

Αρχικά είπε στον Τριαντάφυλλο ότι θεωρεί ότι ο Σάκης είναι «διπλωμάτης» και του εξήγησε ποιους θεωρεί ότι υποστηρίζει .

«Ο Σάκης είναι ιδιαίτερη περίπτωση, 40% είναι μαζί μας, 30% ή αν θες 40% είναι με την Μαριαλένα, την πρώην του δηλαδή και ένα 20% αφιερώνει τον χρόνο του στην άλλη καλύβα, στα άλλα τα παιδιά. Ταυτόχρονα να λες στην ίδια παρέα όσο είσαι και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους υπόλοιπους και όλα καλά με τα παιδιά και κάνουμε παρέα. Αφού είχες εκφέρει μία άποψη που σε ήθελε αντίθετο με αυτούς. Καταλαβαίνω τη δικιά του πλευρά, είναι πολύ καλό παιδί και πραγματικά η ψυχή του στάζει μέλι αλλά θεωρώ ότι υπάρχει και μια διπλωματία γύρω απ’ όλο αυτό».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς μιλώντας σε προσωπική συνέντευξη εκτίμησε ότι η «διπλωματία», θα «στοιχίσει» εν τέλει στον Σάκη.

«Είναι πολύ αξιόλογο το μυαλό του. Με χειρουργικές κινήσεις μπορεί και διαφεύγει και χρησιμοποιεί μία διπλωματία που με όλους είναι εντάξει. Όμως αυτό νομίζω θα του στοιχίσει. Αυτήν τη στιγμή τάσσεται υπέρ της τετράδας, είναι και λίγο υπέρ του συνόλου, όμως αυτά δεν πηγαίνουν μαζί. Θα πρέπει να προσέξει γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σύνολο, όχι με την μειονότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA