Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αυτή τη φορά για σοβαρούς λόγους όμως. Όπως έδειξε το trailer που κυκλοφόρησε, στο αγώνισμα ασυλίας ο Τριαντάφυλλος έχει ξανά μια πτώση που επιδεινώνει το πρόβλημα στο πόδι του και αποχωρεί από τον αγώνα. 

Σε συνδυασμό με τις εντάσεις στις οποίες συμμετέχει με ευθύνη δική του και του φίλου του Παππά, η ψυχολογική του κατάσταση είναι άσχημη, ιδίως από τη στιγμή που θέλει να αγωνιστεί, αλλά πάλι τα πόδια του δεν τον στηρίζουν. Άλλωστε, το ανέφερε, λες και το ήξερε, στο επεισόδιο της Δευτέρας ότι το πνεύμα του θέλει, όμως πολλές φορές το σώμα του δε μπορεί να ακολουθήσει.

Έτσι, κι ενώ είναι ήδη υποψήφιος για αποχώρηση, το trailer τον δείχνει να βάζει τα κλάματα στο συμβούλιο ψηφοφορίας και να λέει χαρακτηριστικά «πρέπει να φύγω για να δυναμώσει η ομάδα». Φυσικά αυτό το έχει πει ακόμα μια φορά, όταν και είχε ζητήσει από Κατσούλη και Ελευθερία να τον ψηφίσουν, αλλά το κοινό τον κράτησε. Αν κάποιος θέλει να φύγει για να βοηθήσει την ομάδα, κάνει αυτό που έκανε ο Καλίδης.

Με αυτό το σκεπτικό, το trailer είναι μονταρισμένο έτσι ώστε να δημιουργείται η εντύπωση πως ο Τριαντάφυλλος είναι έτοιμος να δηλώσει αποχώρηση χωρίς να περιμένει την ψηφοφορία του κοινού. Λέτε να δούμε κάτι τέτοιο χωρίς να έχει αναφερθεί σε κανένα από τα spoiler των προηγούμενων ημερών;

https://www.youtube.com/watch?v=EX5LUKp3hgQ
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA