Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν βλέπουμε την ομάδα του Τεντ Λάσο να ηττάται στο ματς απέναντι στη Σίτι και μάλιστα το νικητήριο γκολ να έρχεται από ασίστ ενός πρώην παίκτη της ομάδας, ο οποίος είχε γίνει στην πιο κρίσιμη στιγμή ομαδικός και όχι ατομιστής, όπως ήταν. Κάπου εκεί φανταστήκαμε πως το στόρι τελειώνει και πως ο Τεντ Λάσο θα είναι μια από εκείνες τις τηλεοπτικές ιστορίες της μιας σεζόν, ένα πυροτέχνημα.

Ευτυχώς όμως, η Apple και οι σεναριογράφοι της σειράς (Σουντέικις, Μπρετ Γκολντστάιν, Μπρένταν Χαντ, Μπιλ Λόρενς, Φοίβη Γουόλς, Τζο Κέλι) είχαν το όραμα και τη φαντασία να πάνε παρακάτω με τη σειρά Ted Lasso

Έτσι, έχουμε κιόλας ένα πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν, το οποίο ενδεχομένως να αποκτά μια διαφορετική διάσταση αυτές τις ημέρες που το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κλυδωνίζεται με τη European Super League που τελικά δεν θα γίνει - όπως φαίνεται - και αποτελεί μια ηθική νίκη των απλών φιλάθλων σε ένα φουλ καπιταλιστικό άθλημα που ούτως ή άλλως έχει αλλοιωθεί.

Ως προς την Super League έπεσε μεγάλο ανάθεμα στους Αμερικάνους ιδιοκτήτες των βρετανικών ομάδων και στην αμερικάνικη JP Morgan. Ως προς το Ted Lasso όμως, είναι ο Αμερικάνος Τεντ που έρχεται να μάθει στους Άγγλους τη χαρά του αθλήματος και το ότι τα μαθήματα που σου προσφέρει δεν καθορίζονται από την επιτυχία ή την αποτυχία.

Στο trailer της δεύτερης σεζόν που δημοσιεύτηκε, πιθανότατα επί σκοπού, χθες, βλέπουμε τον Τεντ Λάσο να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο της ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης ενός οργανισμού που το έχει ανάγκη. Η Ρίτσμοντ βρίσκεται στη Β΄Εθνική, αλλά δείχνει να ετοιμάζεται για να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια, ακριβώς επειδή ο Λάσο είναι ένας ψυχολόγος του αθλητισμού. 

Το χιούμορ του Σουντέικις κατακλύζει το σενάριο και είναι ο κυριότερος λόγος που αυτή η σειρά κατέκτησε τόσες καρδιές από την πρώτη στιγμή και τόσο απροσδόκητα.

Η δεύτερη σεζόν θα είναι διαθέσιμη στο Apple TV στις 23 Ιουλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=auxeLrtk7tk
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA