Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμα Συμβούλιο του MasterChef μετά την έντονη δοκιμασία του τοίχου, περιμένει στο σημερινό επεισόδιο (Παρασκευή, 23/4) τους παίκτες της «μπλε» και της «κόκκινης» ομάδας, οι οποίοι θ’ ακούσουν την κριτική και τις βαθμολογίες των κριτών.

Οι πέντε παίκτες της νικήτριας ομάδας θα είναι επισήμως μαζί με τη Μαργαρίτα στην τελική 10αδα και θ’ απολαύσουν το έπαθλο με τον Γιάννη Αποστολάκη και καλεσμένο – έκπληξη τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ενώ την ηττημένη ομάδα την περιμένει η διαδικασία με τη φημισμένη δοκιμασία των τηγανιτών αυγών, με τον νικητή να κερδίζει την ασυλία και τον τελευταίο να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Δείτε το τρέιλερ:

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε και μετέδωσε η εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», το κλίμα στο Συμβούλιο είναι τεταμένο με τους παίκτες να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους και στο «επίκεντρο» της κόντρας να βρίσκεται για ακόμα μία φορά η Μαρίνα.

Ο Διονύσης υπεραμύνεται της επιλογής του να τοποθετήσει αρχηγό της «μπλε» ομάδας τον Τζιοβάνι, λέγοντας ότι τον επέλεξε γιατί τον θεωρεί πολύ δυνατό αντίπαλο.

Στη συγκεκριμένη κουβέντα και αφού έχουν ειπωθεί διάφορα περί στρατηγικής, παρενέβη η Ανούς, η οποία επεσήμανε ότι αν θέλει κάποιος ν’ αποδυναμώσει τον αντίπαλο επιλέγει τον πιο αδύναμο μάγειρα, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Ιωάννης, όπως σημείωσε στην προσωπική συνέντευξη, αφού κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου έκανε γκριμάτσες.

Μάλιστα ο Ιωάννης ασκεί κριτική στη Μαρίνα, υποστηρίζοντας ότι είναι αντίθετος για ακόμα μία φορά με τα λεγόμενά της, καθώς όπως υπογράμμισε «προσπαθεί να "σπείρει" διχόνοια» παρότι βρίσκεται πλέον σε άλλη ομάδα.

Ο Ιωάννης συμπληρώνει ότι «γι’ αυτό είναι στην άλλη ομάδα, γι’ αυτό δεν θα βγει ποτέ της αρχηγός σε καμία ομάδα. Θα είναι μια ζωή όπως είναι τώρα. Κανένας δεν την εμπιστεύεται μαγειρικά πια, ούτε σαν άνθρωπο, ούτε σαν οτιδήποτε». Παράλληλα αποκαλύπτει ότι αν ήθελαν να «βλάψουν» τη «μπλε» ομάδα, θα έβαζαν τη Μαρίνα αρχηγό.

Το απόσπασμα τελειώνει με τον Παύλο και τη Λια να έχουν μία διαφωνία σχετικά με το γλυκό της «μπλε» ομάδας.

Ο Παύλος υποστηρίζει πως πίστευε ότι η επικοινωνία τους στη δοκιμασία του τοίχου, θα ήταν καλύτερη και η Λία υπογραμμίζει ότι θεώρει πως θα μπορούσαν να προσθέσουν κάποια ακόμη παρασκευή.

Βέβαια ο Παύλος διαφωνεί σε αυτό, αφού όντας μόνο με τον Τζιοβάνι, πρόλαβε να στήσει οριακά το πιάτο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA