Μενού
  • Α-
  • Α+

Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης αποτελούν τα μαύρα πρόβατα στην παραλία του Survivor τις τελευταίες ημέρες και σε αυτό έπαιξε ρόλο η συμπεριφορά τους μετά την αποχώρηση του Παππά. Το γεγονός πως επιλέγουν να περνάνε χρόνο κυρίως μόνοι τους και να μη συναναστρέφονται τους υπόλοιπους, ενοχλεί αρκετά και κάποιοι, όπως ο Μπόγδανος με τον Κόρομι, αφήνουν να εννοηθεί ότι σχετίζεται αυτή η απομόνωση με τη φυγή του Παππά.

Όσο δηλαδή ήταν μέσα ο μεγάλος τους αντίπαλος, ήθελαν να δημιουργήσουν μια συμμαχία με τους υπόλοιπους για να καταφέρουν να τον διώξουν. Καθώς ο στόχος επετεύχθη, δεν έχουν ανάγκη από πάρε-δώσε με τους υπόλοιπους παίκτες πέραν της ώρας των αγωνισμάτων, όπου δεν αγνοούν την ομάδα.

Η εικόνα όμως που δημιουργείται σε εμάς ως κοινό είναι ότι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης ίσως να έχουν κάποια στοιχεία απ΄αυτά που τους κατηγορούσε ο Παππάς. Είναι αυτή η πραγματικότητα; Σύμφωνα με τον Περικλή Κονδυλάτο, όχι δεν είναι. 

«Είναι καλά παιδιά και σωστοί ως αντίπαλοι»

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για τους δύο παίκτες, γιατί είναι όντως παράξενο που τους εναντιώθηκαν ακόμα και ο Μπόγδανος με τον Γαλακτερό που δεν έχουν δείξει να αποζητούν συγκρούσεις.

«Συμφωνώ με την άποψη του Γκουντάρα. Ρωτάνε τα δύο παιδιά "τι σας έχουμε κάνει;" και δεν παίρνουν απάντηση. Τους έχω ζήσει, είναι καλά παιδιά, ακέραιοι χαρακτήρες, δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Ακόμα και στα αγωνίσματα, που υπήρχαν εντάσεις, ήταν σωστοί ως αντίπαλοι. Απ΄όσα έζησα εκεί δύο μήνες, δεν έχουν κάνει ποτέ κάτι κακό» ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Σε αυτό το σημείο ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε ένα μικρό spoiler αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Παύλος Γαλακτερός θα βρεθεί υποψήφιος σύντομα και μάλιστα θα τον ψηφίσει παίκτης με τον οποίο είναι κοντά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA