Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανεμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό, καθώς απείχε τόσο από τα τηλεοπτικά όσο και από τα social media. Ως προς το δεύτερο, ενώ υπήρχε ένα διάστημα που λόγω και της παρέας με την Ιωάννα Τούνη έκανε καθημερινά πολλές αναρτήσεις και stories στο Instagram, ξαφνικά για σχεδόν τρεις μήνες παρέμεινε ανενεργή. Κάποια στιγμή μάλιστα κυκλοφόρησε ότι είναι έγκυος. Για όλα αυτά και για το Survivor μίλησε το μοντέλο στην εκπομπή Πρωινό.

Τελικά δεν είναι και δεν ήταν ποτέ έγκυος η Δήμητρα Αλεξανδράκη, απλώς, όπως εξηγεί, είχε μια καθυστέρηση, έκανε το τεστ, δεν βγήκε όμως θετικό. 

«Εξαφανίστηκα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Απείχα από τα social media, έπρεπε να βρω τα πατήματά μου. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία του ανθρώπου οργίαζε το διάστημα που απείχα. Από εγκυμοσύνη, γάμο, Survivor… Από το άγχος, είχα καθυστέρηση και πήγα και πήρα τεστ εγκυμοσύνης. Δεν μιλούσα ούτε με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Για 15 μέρες με ψάχνανε κι εκείνοι. Ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή, δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά. Το δικό μου νυφικό θα είναι βασιλικό. Όλα τα νυφικά θα έχουν ονόματα από βασίλισσες».

Με το γνωστό της αυθόρμητο και ακατέργαστο ύφος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε και το Survivor στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Τριαντάφυλλος κάνει σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες».

https://www.youtube.com/watch?v=2lMmGrZP5XM
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA