Μενού
  • Α-
  • Α+

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν γεμάτο συγκίνηση για τους παίκτες που περίμεναν να μιλήσουν με τις οικογένειες τους αυτές τις άγιες μέρες και το συναίσθημα σίγουρα θα επηρέασε και το κοινό. Άλλωστε, μετά από τόσους μήνες, πάρα πολύς κόσμος έχει νιώσει ταύτιση με κάποιους. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν διαφέρει και καθώς έδειχνε τα στιγμιότυπα από το τελευταίο επεισόδιο, τη συνεπήρε το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να δακρύσει.

Το σημείο που την άγγιξε περισσότερο ήταν αυτό που ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλούσε για την απώλεια του αδερφού του και πώς επηρέασε αυτό τις σχέσεις του με τους γονείς του, κάνοντας τες πιο δυνατές και όσο τον άκουγε, όλο και περισσότερο βούρκωνε.

«Δε μου έφτανε το χθεσινό...Παιδιά ναι, έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Εγώ τώρα είμαι στα peak μου. Μπαινοβγαίνει η Μαρία με το μακιγιάζ. Μωρέ, οι παίκτες περνούν από πολλά στάδια κι όταν φτάνεις στη φάση να φέρνεις ξανά στο μυαλό σου όσα βίωσες, τους ανθρώπους που είναι έξω, λυγίζεις. Νομίζω κιόλας ότι ο κόσμος, ειδικά αυτές τις μέρες, δένεται με τους παίκτες και βλέπει τον εαυτό του σε αυτούς. Και γίνεσαι ράκος. Αυτή είναι η ουσία του Survivor. Σου ξυπνάνε πράγματα που έχεις μέσα σου. Παρακολουθείς τη ζωή τους, ευτυχίες, κακουχίες, όλα αυτά σε επηρεάζουν».

https://www.youtube.com/watch?v=brfQ1Fwy3ns
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA