Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο συμβούλιο της Τρίτης (5/5) στο Survivor, είδαμε για ακόμα μια φορά τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη να μπαίνουν στο στόχαστρο όλων των παικτών. Αυτή η κατάσταση οδήγησε ακόμα μια φορά τον Τζέιμς Καφετζή να τους ρωτήσει όλους «μπορεί να μου πει κάποιος να του έχω κάνει κάτι;» για να μην πάρει καμία απάντηση. Είναι πια προφανές πως ενοχλούνται όλοι από το γεγονός πως στηρίζουν τόσο ο ένας τον άλλο και φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν τους δύο παίκτες ότι αδιαφορούν για τη Μπλε Ομάδα, αλλά την ίδια στιγμή αρνούνται ότι τους επιρρίπτουν αδιαφορία στη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Οι δύο φίλοι και εσχάτως «κατηγορούμενοι» στο Survivor, βρέθηκαν υποψήφιοι από τις ψήφους της Μπλε Ομάδας και τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωποι ενώπιον του κοινού. Μαζί τους, αναγκαστικά λόγω της ασυλίας του Κόρομι και της άτυπης ασυλίας των δύο κοριτσιών, της Μαριαλένας και της Ελένης, υποψήφιος είναι και ο Παύλος Γαλακτερός. Ποιον θα δούμε τελικά να αποχωρεί στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ στον ΣΚΑΪ;

Ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης έχουν τεθεί ξανά υποψήφιοι κι έχουν μια αίσθηση για την απήχηση τους στο κοινό. Αντιθέτως, για τον Παυλο είναι η πρώτη φορά. Σύμφωνα με τα spoilers, είναι και η τελευταία που είναι υποψήφιος, καθώς ο Παύλος φαίνεται να πληρώνει το μάρμαρο για τη συνολική επίθεση των παικτών προς τους άλλους δύο και αποχωρεί.

Κι αν το δούμε στη λογική που καθιέρωσε ο Αλέξης Παππάς για το μήνυμα που στέλνει το κοινό, τότε στην προκειμένη περίπτωση το μήνυμα είναι σαφές προς τους υπόλοιπους. Αν λοιπόν όντως αποχωρεί ο Παύλος, θα δούμε αρκετές αλλαγές στη συμπεριφορά κάποιων, ακόμα και αγαπητών στο κοινό παικτών.

https://www.youtube.com/watch?v=9GntFCwZ7Xc
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA