Μενού
  • Α-
  • Α+

Με νέο επεισόδιο επιστρέφουν απόψε οι Άγριες Μέλισσες, με τη ζωή να συνεχίζει κανονικά στο χωριό και όλα να κυλούν ήρεμα. Όχι, όμως, για όλους, αφού στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται τον γυναικολόγο, κρυφά από τον Λάμπρο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει.

Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό τους ρυθμό, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες του τις προθέσεις. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Βόμβα από τον Νικηφόρο: «Πρόδωσε» το μέλλον του στη σειρά

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, χθες, ο Αναστάσης Ροϊλός στο Πρωινό του Mega, άφησε να εννοηθεί πως ίσως και να μην υπάρχει μέλλον στη σειρά για τον Νικηφόρο. «Ξέραμε από την αρχή ότι ο Νικηφόρος στην πορεία θα γίνει λίγο παλιόπαιδο. Οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν συνηθίσει σε ανατροπές», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω αν θα συνεχίσω στην τρίτη σεζόν, θα δούμε. Δεν ξέρετε για το θάνατο, όχι δεν ξέρετε».

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=J4tcp4AKYA8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA