Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι συνεχόμενες ήττες της μπλε ομάδας, η πείνα, οι κακουχίες, η κούραση και οι συχνοί τσακωμοί, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογική κατάσταση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν και η αλλαγή ομάδας του Σάκη Κατσούλη, κάτι που έχει δυσκολέψει πολύ την παίκτρια των μπλε, αφού έχασε το στήριγμά της στους αγώνες. Στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριαλένα έκανε ένα ξέσπασμα που είχε αντίκτυπο και στον Σάκη, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να την πλησιάσει και να την ηρεμήσει. Ο καυγάς τους, μάλιστα, την καταρράκωσε ακόμα περισσότερο, σε σημείο να ζητήσει από την παραγωγή να δει ψυχολόγο, προκειμένου να την ενθαρρύνει και να την ανεβάσει ψυχολογικά.

Η συζήτηση μεταξύ τους, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ευτυχείτε, κράτησε αρκετή ώρα, γεγονός που δείχνει ότι η Μαριαλένα, η οποία αποτελεί τη μοναδική γυναίκα που βρίσκεται στο Survivor από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε, περνάει πραγματικά δύσκολες ώρες στην παραλία. Αν η κατάσταση χειροτερέψει, τότε θα πρέπει η παραγωγή να προχωρήσει στην αποχώρησή της και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην οικογένειά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA