Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουμε φτάσει κιόλας στον Μάιο, κάτι που σημαίνει ότι η τηλεοπτική σεζόν θέλει κάτι περισσότερο από ένα μήνα για να ολοκληρωθεί. Μεγάλο ενδιαφέρον ως προς τον τρόπο που θα τελειώσει σε αυτή τη δεύτερη σεζόν παρουσιάζουν οι Άγριες Μέλισσες. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου ο Δούκας έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Μελέτη και αυτό θα κορυφωθεί στα επόμενα επεισόδια, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον Μιλτιάδη. Παράλληλα, οι αδερφές Σταμίρη δύσκολα θα αποφύγουν μια ακόμα οδύνη. Ποιος θα βγει νικητής, έστω και προσωρινά; Σύμφωνα με το spoiler του Γιώργου Σουξέ, μάλλον ο Δούκας θα την σκαπουλάρει και πάλι.

Διπλό spoiler έκανε για την ακρίβεια ο Γιώργος Σουξές, ο Προύσαλης στις Άγριες Μέλισσες, αφού μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει και στην τρίτη σεζόν της σειράς, άρα ο ρόλος του θα παραμείνει στην ιστορία. Ρωτήθηκε και για τα σενάρια που ακούγονται για έναν θάνατο στο Διαφάνι που ίσως σχετίζεται με τον Δούκα κι εκει ο ηθοποιός απάντησε με νόημα ότι ο Δούκας ξέρει πάντα να ξεφεύγει.

«Ο κόσμος στο δρόμο μου δείχνει την αγάπη του και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βγάζω φωτογραφίες μαζί τους, ακούω ωραία λόγια, μου στέλνουν δωράκια, έχω μαζέψει 20 κιλά ρακιές, εγώ δεν πίνω, τι θα τα κάνω δε ξέρω. Θα συνεχίσω και την τρίτη σεζόν στη σειρά… Διάβασα και εγώ αυτά που γράφουν για θανατικό στο Διαφάνι, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει, θα δούμε. Ο Δούκας έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και ξεγλιστράει πάντα. Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA