Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέρασαν 17 χρόνια από την πρώτη εκπομπή στην ΕΡΤ, πίσω στο 2004, τη σεζόν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τότε το Στην Υγειά Μας μετακόμισε στον ALPHA, στη συνέχεια στον ΣΚΑΪ και εκεί θα ολοκληρώσει την παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε μέσω Instagram το φινάλε αυτού του τηλεοπτικού brand με την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν.

Για τον ίδιο το Στην Υγειά Μας ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, αφού τα γυρίσματα για τις εκπομπές ως το τέλος της σεζόν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για το τηλεοπτικό κοινό η αυλαία θα πέσει επίσημα στα μέσα Ιουνίου.

Το Στην Υγειά Μας φέτος διέγραψε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και για καιρό υπήρχε ανησυχία στο κανάλι, καθώς μιλάμε για μια ζώνη, την prime time του Σαββάτου, που την είχε καπαρωμένη μέχρι πέρσι, όμως φέτος η εκπομπή έβλεπε την πλάτη άλλων προγραμμάτων, ακόμα και του Στα Τραγούδια Λέμε Ναι της ΕΡΤ.

Καθώς δε φαινόταν τρόπος που θα μπορούσε να συνεχίσει και να μην αναλώνεται σε ίδια πράγματα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανακοίνωσε με ανάρτηση του το τέλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε καλλιτέχνες που θα ήθελε να έχει κάνει αφιέρωμα, αλλά δεν προέκυψε.

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να...δέσει!

Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει!

Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου "Έλληνες απανταχού", νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!

Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους....την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!»

https://www.instagram.com/p/COh5z8Zlogi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA