Μενού
  • Α-
  • Α+

Και τώρα, τι θα γενούμε χωρίς Στράτο Τζώρτζογλου; Με αυτόν τον ποιητικό τρόπο θα μπορούσε να τεθεί το ερώτημα για το πώς θα διακυμανθεί από δω και πέρα το ενδιαφέρον του κοινού στη Φάρμα, μετά την αποχώρηση του franchise player, για να μιλήσουμε με όρους NBA. Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά, ύστερα από μια έντονη μάχη με τον Ντούπη, τον οποίο ο ίδιος επέλεξε ως αντίπαλο για να διεκδικήσουν την παραμονή. Δεν κατάφερε όμως να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από εκείνον.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν όλο αυτό το διάστημα, αυτούς τους 3 μήνες περίπου, ο παίκτης που είχε αφήσει μεγαλύτερο τηλεοπτικό αποτύπωμα μέσα από τη Φάρμα. Οι εμψυχωτικές του φωνές όταν οι συμπαίκτες του αγωνίζονταν για την παραμονή ή την αρχηγία, το έντονο ταμπεραμέντο του, όλα ήταν στοιχεία που έβαζαν αλατοπίπερο στο ριάλιτι. Και δεν υπάρχει κανείς άλλος να μπορέσει να προσδώσει αυτή την ωραία γεύση στη Φάρμα.

Η επιλογή του πάντως να βάλει τον Ντούπη αντιμέτωπο του, απέδειξε ότι έχει μια διαφορετική τακτική, ένα διαφορετικό σκεπτικό. Έπαιξε με έναν πολύ δυνατό αγωνιστικά παίκτη και γι΄αυτό ο Μιχάλης Ιατρόπουλος του έβγαλε το καπέλο πριν ξεκινήσει η μονομαχία, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να σκύβει στον ώμο του φίλου του και να δακρύζει.

«Ο Στράτος έχει λόγο και τον κρατάει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει φιλότιμο, καλές και κακές στιγμές όπως όλοι μας, αλλά νομίζω πως η απόφαση να παλέψει με τον Ντούπη ηταν η καλύτερη στιγμή στη Φάρμα. Αυτή την απόφαση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη προσωπικότητα και πολύ μεγάλο ψυχικό σθένος για να την πάρεις. Υποκλίνομαι στη γενναιότητα και τη γενναιοδωρία του και στον εαυτό του και στο τηλεοπτικό κοινό και στην οικογένεια του».

Η αντίδραση του Στράτου ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές για την όλη πορεία του στη Φάρμα. «Γαμώτο, με πιάνουν οι βλακείες τώρα! Άι στο καλό! Έχω πιεστεί τις τελευταίες μέρες, λέει και αυτός τώρα τις χαζομάρες».

Στη συνέχεια δόθηκε η μάχη για την παραμονή, με τον Ντούπη να βγαίνει νικητής στα σημεία και τον Στράτο Τζώρτζογλου να αποχωρεί ακούγοντας τις επευφημίες και τα μπράβο των συμπαικτών του. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές και αναρωτιόμαστε ποιος άλλος από τους υπόλοιπους μπορεί να προσφέρει κάτι αντίστοιχο στο ριάλιτι του ΑΝΤ1...

Άλλωστε, κι η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε όταν μπήκε ότι ήταν ο τελευταίος που είχε μείνει απ΄αυτούς που συμπαθούσε όσο έβλεπε τη Φάρμα απ΄έξω. Τώρα που έφυγε κι αυτός, τι θα γίνει άραγε με την Αλεξάνδρα;

Φωτογραφία: Youtube

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA