Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να είδαμε τη Στεφανία Λυμπερακάκη σε πρωινή εκπομπή να βρίσκεται στο αεροδρόμιο για να πετάξει για το Ρότερνταμ, αλλά η παραγωγή του Your Face Sounds Familiar είχε φροντίσει να την φέρει στο δικό της πλατό και να μαγνητοσκοπήσουν την εμφάνιση της στο επεισόδιο Eurovision Edition που βλέπουμε σε κάθε κύκλο του σόου του ΑΝΤ1.

Σε μια εκπομπή που μας έβαλε για τα καλά σε κλίμα Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο πενθήμερο 18-22 Μαΐου, η Στεφανία Λυμπερακάκη αποτέλεσε τη μεγάλη στιγμή της βραδιάς, ενώ λίγο αργότερα είδαμε και τον Λούκα Γιώρκα να συνοδεύει τον Λευτέρη Ελευθερίου για το Watch My Dance, την ελληνική συμμετοχή του 2011, όπου ο Γιώρκας ήταν μαζί με τον Stereo Mike.

Φυσικά η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη ήταν ένα μικρό δείγμα αυτού που θα δούμε στη σκηνή του Ρότερνταμ, αφού φορούσε άλλο φόρεμα, ήταν μόνη της με έναν πιανίστα πάνω στη σκηνή και κρατάει τα χαρτιά της κλειστά εν όψει των επόμενων ημερών που θα δούμε και τα πρώτα πλάνα από τις πρόβες.

Στην εμφάνιση της στο YFSF το στοιχείο που αξίζει να εστιάσει κανείς, είναι η φωνητική της τοποθέτηση και το μεγάλο ταλέντο που διαφαίνεται και ενδεχομένως αναδεικνύεται καλύτερα με αυτό το κομμάτι, σε σχέση με αυτό που θα στέλναμε την περσινή χρονιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA