Μενού
  • Α-
  • Α+

Το spoiler βγήκε αληθινό και το αγώνισμα επάθλου στο Survivor βάφτηκε Μπλε, με τον Τζέιμς Καφετζή και τη Μαριαλένα να φέρνουν την τελευταία νίκη απέναντι στον Σάκη Κατσούλη και την Καρολίνα. Εφόσον μιλάμε για ζευγάρια παικτών, αντιλαμβάνεστε πως το ματς κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού, αφού όχι μόνο χρειάστηκε flag race, αλλά και η νικητήρια βολή για τους Μπλε μπήκε λίγο πριν μπει η τρίτη μπάλα στο στόχο για τους Κόκκινους.

Το ματς ήταν πραγματικά ματσάρα, όπως το χαρακτήρισαν όλοι οι παίκτες. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι γιατί έχουν μείνει πια λίγοι παίκτες και όλοι έπαιξαν από 3 τουλάχιστον φορές. Ειδικά η Μαριαλένα έπαιξε 6 φορές, ενώ ο Τζέιμς και ο Σάκης έπαιξαν από 5 φορές. 

Κόκκινοι και Μπλε πήγαιναν μία μία νίκη μέχρι το 5-5, αλλά εκεί οι Μπλε έκαναν 3 σερί νίκες και έδειχναν να είναι κοντά στη νίκη. Το σκορ πήγε στο 9-7, όμως Καρολίνα και Σάκης Κατσούλης έφεραν την ισοφάριση απέναντι σε Τζέιμς και Μαριαλένα. Γι΄αυτό και επιλέχθηκαν για το τελευταίο run απέναντι στους ίδιους αντιπάλους. Αυτό θεωρητικά τους έδινε ένα προβάδισμα, ιδίως από τη στιγμή που η Καρολίνα είναι καλύτερη στο κολύμπι και ο Σάκης πιο γρήγορος από τον Τζέιμς και ο μόνος που δεν έχει ηττηθεί παρά ελάχιστες φορές.

Εν τέλει, ο Τζέιμς πρόλαβε και έριξε τις τρεις μπάλες στο στόχο σε ένα σημείο που ο Σάκης πάλευε με τη δεύτερη και μόλις την είχε βάλει και ετοιμαζόταν για να ρίξει την τρίτη βολή.

Δυστυχώς, όλοι πανηγύρισαν για το έπαθλο που περιλαμβάνει κολύμπι με δελφίνια αιχμαλωσίας και δεν ήταν η καλύτερη εικόνα για το κοινό...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA