Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ρυθμούς Eurovision “χόρεψε” το χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, με τη Στεφανία Λυμπερακάκη να πραγματοποιεί καθηλωτική εμφάνιση. Η 18χρονη τραγουδίστρια, βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμού τραγουδιού, ωστόσο η παραγωγή της εκπομπής του ANT1, φρόντισε να τη φέρει στο δικό της πλατό και να μαγνητοσκοπήσει την ερμηνεία της.

Η εμφάνιση της, φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που θα παρακολουθήσουμε στη σκηνή του Ρότερνταμ και τον ημιτελικό, αφού όπως έχει δηλώσει η Στεφάνια Λυμπερακάκη, η οποία θα απαρτίζεται από τέσσερις χορευτές, η χορογραφία δια χειρός Φωκά Ευαγγελινού, θα είναι εκρηκτική.

Η ερμηνεία της εντυπωσίασε κόσμο, κριτές και τηλεθεατές, αποδεικνύοντας το πόσο ταλαντούχα είναι η 18χρονη τραγουδίστρια. Εκτός από τη Στεφάνια, στην μουσικό σόου εμφανίστηκε και ο Λούκας Γιώρκα, ο οποίος μαζί με τον Stereo Mike εκπροσώπησε την Ελλάδα, το 2011, με το τραγούδι Watch My Dance, που συνόδευσε τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μεταμφιέστηκε στην Τάμτα, τραγουδώντας το Replay.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA