Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου για τις Άγριες Μέλισσες πλησιάζει και οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις θα είναι καταιγιστικές. Όπως αποκάλυψε και ο Λεωνίδας Κακούρης προ ολίγων ημερών, κατά κόσμον Δούκας, το τέλος θα βαφτεί με αίμα και πολλοί θα μπουν στη φυλακή και αντίστοιχα πολλοί θα βγουν από αυτή.

Η Ελένη Σταμίρη και ο Δούκας Σεβαστός θα είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης κόντρας, αφού όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, η Ελένη πηγαίνει στη φυλακή να συναντήσει τον Μάνο Βόσκαρη μετά από προτροπή δική του και έρχεται αντιμέτωπη μια μεγάλη αποκάλυψη και ένα δυνατό σοκ. Ο Βόσκαρης της αποκαλύπτει πως ο πατέρας της, Γιώργος Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα, αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα και τον Στέργιο Σεβαστό με δηλητήριο.

Η ίδια αποφασίζει να μην ενημερώσει ούτε τις αδερφές της ούτε και τον Λαμπρό, και μόνη της αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιο της εκδίκησης της. Σκοπός της να ταπεινώσει και εξευτελίσει την οικογένεια των Σεβαστών.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

O Μιλτιάδης, μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δε θα είναι πια ίδιες. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιων του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά και ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδια τους έγκαιρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA