Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχει επέλθει μια σχετική κανονικότητα στην καθημερινότητά μας, μετά και το άνοιγμα της εστίασης, το Netflix παραμένει, όμως, να αποτελεί βασικό κομμάτι της ημέρας, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες. Η online streaming πλατφόρμα φροντίζει να μην απογοητεύει τους συνδρομητές του, εμπλουτίζοντας τη βιβλιοθήκη με τακτικές προτάσεις, τόσο σε ταινίες όσο και σε πρωτότυπες σειρές.

Αυτή τη στιγμή, το Top10 έχει διαμορφωθεί με γνωμόνα τις προτιμήσεις των συνδρομητών, που φαίνεται να επιλέγουν τα πιο ευφάνταστα προγράμματα. Ακολουθούν αναλυτικά:

10. The Last Kingdom

Η βρετανική σειρά βρίσκεται στη δέκατη θέση του Top10 με την φρέσκια 4η σεζόν, ενώ στα σκαριά είναι και η 5η, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ξεκινήσει και πρόκειται με αυτή να κλείσει η αυλαία.

9. Οι Γιοι του Σαμ: Ο Δρόμος προς το Σκοτάδι

Ο Ντέιβιντ Μπέρκοβιτς ήταν από τους διαβόητους σίριαλ κίλερ της δεκαετίας του ‘70 που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, η ιστορία επικεντρώνεται στον δημοσιογράφο και συγγραφέα Μόρι Τέρι, ο οποίος πεπεισμένος ότι ο δολοφόνος είχε και συνεργούς, πέρασε δεκαετίες ολόκληρες με σκοπό να αποκαλύψει και να αποδείξει την αλήθεια. Αυτό το μονοπάτι, όμως, θα του κόστιζε.

8. G.I. Joe: Retaliation

Ένα γεμάτο δράση σίκουελ του G.I. Joe: The Rise of Cobra με τον Μπρους Γουίλις, Τσάνινγκ Τέιτουμ και τον Κορεάτη βετεράνο Λι Μπιόνγκ-χον. Η κορυφαία αντιτρομοκρατική ομάδα πέφτει θύμα σκευωρίας και κατηγορείται για προδοσία από τον Ζάρταν.

7. Αγγελιοφόρος

Ο γενναίος ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Γιαν Νόβακ-Γεζιοράνσκι, γίνεται πράκτορας της πολωνικής κυβέρνησης και προσπαθεί ινκόγκνιτο στο Λονδίνο, να εξασφαλίσει βρετανική βοήθεια κατά των Γερμανών Ναζί.

6. Sexify

Η πολωνική σειρά που ακολουθεί τη Ναταλία, μια προγραμματίστρια που ξέρει πολλά για το αντικείμενο της δουλειάς της, αλλά ελάχιστα για το σεξ. Μαζί με τις φίλες της, θα ξεκινήσει μια εκστρατεία για καλύτερη κατανόηση του γυναικείου οργασμού.

5. Οι Μίτσελ και η εξέγερση των Μηχανών

Η πιο παράξενη οικογένεια στον κόσμο προσπαθεί να σώσει την ανθρωπότητα, όταν τα ρομπότ του πλανήτη κάνουν εξέγερση και προσπαθούν να καταδιώξουν και να συλλάβουν τους πάντες. Η μοίρα τούς βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας και τα δύο φιλικά ρομπότ τους.

4. Σκιές και Οστά

Η νεαρή ορφανή χαρτογράφος, Αλίνα Στάρκοφ, ανακαλύπτει ότι κατέχει ένα πολύ ισχυρό χάρισμα, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για να σώσει τον καλύτερό της φίλο. Αυτή η δύναμη που της δίνεται αλλάζει τη μοίρα του διαλυμένου κόσμου της.

3. Deadly Class

Ένας άστεγος έφηβος στον Σαν Φρασκίσκο, γίνεται δεκτός σε ένα ιδιωτικό σχολείο, όπου παιδιά εγκληματιών εκπαιδεύονται στις θανάσιμες τέχνες.

2. Jupiter’s Legacy

Η ιστορία ακολουθεί την πρώτη γενιά υπερηρώων του κόσμου που θα δώσουν τη σκυτάλη στα παιδιά τους, τα οποία θα κληθούν να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους. Οι απόγονοι θα εμπλακούν σε εντάσεις και στα νέα δεδομένα, οι κανόνες δεν ισχύουν πια.

1. Ο Αθώος

Άλλη μία ισπανική παραγωγή που κατάφερε γρήγορα να κατακτήσει την κορυφή. Ο Ματ, πριν εννέα χρόνια, προσπαθεί να σταματήσει έναν καυγά, καταλήγοντας να γίνει δολοφόνος. Σε μια νέα προσπάθεια αλλαγής της ζωής του με την Ολίβια, δέχεται ένα τηλεφώνημα από το κινητό όσο εκείνη λείπει που θα τον οδηγήσει σε μια αναζήτησή της αλήθειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA