Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν τα δύο αγωνίσματα ασυλίας καταλήγουν σε διαφορετικές ομάδες, τότε έχουμε 4 υποψήφιους προς αποχώρηση. Από τη στιγμή που ο τίτλος μας αναφέρει τρεις, αυτό σημαίνει πως το spoiler για το νέο επεισόδιο του Survivor δίνει τη νίκη ξανά στην Κόκκινη Ομάδα και οι Μπλε καλούνται να ψηφίσουν και πάλι έναν υποψήφιο, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης έχοντας την ασυλία θα υποδείξει τον τρίτο που θα ακολουθήσει τον Κόρομι στην υποψηφιότητα αποχώρησης από το ριάλιτι.

Το spoiler για το επεισόδιο της Δευτέρας ανέφερε πως θα ηττηθούν οι Μπλε και θα βγει υποψήφιος ο Τζέιμς. Οι Μπλε ηττήθηκαν, όμως ο υποψήφιος που αναδείχτηκε στο συμβούλιο δεν ήταν ο Τζέιμς, αλλά ο Γιώργος Κόρομι. Έτσι, θα πρέπει να λάβουμε με επιφύλαξη το spoiler που έδωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος του πρώτου Survivor, που έγραψε στο Twitter ότι οι Μπλε χάνουν και στη δεύτερη ασυλία και ο Τζέιμς βγαίνει τελικά ξανά υποψήφιος. Μαζί με Κόρομι και Τζέιμς, ο Μπάρτζης έχει να διαλέξει ανάμεσα στην Ελένη και τη Μαριαλένα και λογικά επιλέγει τη δεύτερη. 

Αν είναι τελικά αυτή η τριάδα υποψηφίων, ίσως να είναι τα τελευταία επεισόδια αυτά που βλέπουμε τον Γιώργο Κόρομι, καθώς ο Τζέιμς είναι με διαφορά δημοφιλέστερος του, ενώ και η Μαριαλένα λόγω των όσων γίνονται με τον Σάκη, έχει αποκτήσει ισχυρό πάτημα στο Survivor.

Επιπρόσθετο ενδιαφέρον θα έχει και ο τρόπος που θα διαχειριστούν ψυχολογικά ακόμα μια ήττα οι Μπλε κι αν οι Κόκκινοι θα είναι το ίδιο εκδηλωτικοί στους πανηγυρισμούς τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA