Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχει ξεκινήσει ο χορός των αποκαλύψεων στις Άγριες Μέλισσες και το φινάλε του δεύτερου κύκλου, πλησιάζει. Οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι ραγδαίες, ενώ όπως δήλωσε στην τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελένη Καρακάση που υποδύεται τη Ρίζω στη σειρά, θα έχουμε τρεις δολοφονίες και πολλές εκπλήξεις.

Η μία από τις τρεις δολοφονίες θα είναι αυτή του Αλέξη Γραμματικού, κάτι που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αλλά αυτό που δεν είχε αποκαλυφθεί είναι το ποιος κρύβεται πίσω από το έγκλημα. Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η εκπομπή Πρωινό και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, ο άνθρωπος που θα δολοφονήσει τον Αλέξη Γραμματικό είναι ο Μελέτης.

Παράλληλα, οριστική ρήξη θα έρθει στη σχέση της Πηνελόπης και του Μελέτη, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλλημα, αυτό του αν πρέπει να καταδώσει τον Μελέτη στην αστυνομία ή όχι. Επιπλέον, μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν του, τις σκοτεινές υποθέσεις με τον Δούκα και τα θανάσιμα μυστικά που θα την απομακρύνουν εντελώς από εκείνον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA