Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες βλέπουμε τον Μιλτιάδη να έχει βγει από το ψυχιατρείο και να έχει μια συζήτηση με τον Λάμπρο για να μη συνεχίσει τη διαμάχη με τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης όμως δεν ακούει τις προτροπές τους γιατί δεν πιστεύει ότι όσα είπε ο Μελέτης είναι ψέματα, απλά και μόνο για να τον νευριάσει και να βρει πάτημα να τον κλείσει στην κλινική. Αυτό όμως που θα ακολουθήσει στη σειρά στα επόμενα επεισόδια, είναι μια χιονοστιβάδα δραματικών εξελίξεων με τρεις δολοφονίες.

Μια απ΄αυτές τις δολοφονίες είναι αυτή του Γραμματικού από τον Μελέτη και στο επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε το λόγο που θα γίνει ακόμα ένα έγκλημα στο όνομα του Δούκα Σεβαστού.

Ο Αλέξης καταφέρνει να βρει τον μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με το φόνο του Θέμελη και είναι η στιγμή που θα αρχίσει να προκαλεί την μοίρα του, καθώς ο Αχιλλέας βρίσκεται στο κατόπι του και ενημερώνει για όλα τον Μελέτη. Μαζί με τον μάρτυρα, ο Αλέξης έχει και τις πληροφορίες που του έδωσε η Πηνελόπη για το παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη, η οποία Πηνελόπη όμως παρουσιάζεται διστακτική, κάτι που θα παίξει ρόλο στις επικείμενες δολοφονίες.

Στις υπόλοιπες υποθέσεις, οι αδερφές Σταμίρη είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και προσπαθούν ν’ αποφασίσουν πώς θ’ αντιδράσουν. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να τα βάλουν ξανά με τον Δούκα που ετοιμάζει ένα σχέδιο για να ανατρέψει τα πλάνα του συνεταιρισμού. Τέλος, θα δούμε τον Σαραντόπουλο να οδηγεί σιγά-σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που εκείνη δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί, ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA