Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμάσιες για το Euro 2020, που τον προηγούμενο χρόνο πήρε αναβολή λόγω πανδημίας, κι αυτό σημαίνει ότι όλα τα προγράμματα του ΑΝΤ1 θα πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να έχουν τελειώσει. Όσον αφορά τη σειρά Άγριες Μέλισσες, το βαρύ πυροβολικό του καναλιού που αυτή τη στιγμή είναι μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, θα ρίξει αυλαία σε 11 επεισόδια. Δηλαδή, στις 3 Ιουνίου, οι κάτοικοι στο Διαφάνι θα μας αποχαιρετήσουν για τον δεύτερο κύκλο, για να επιστρέψουν την επόμενη σεζόν που χρονολογικά θα βρίσκονται στην εποχή της χούντας. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει η λύση του δράματος και όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν, επομένως πρέπει να ετοιμαστούμε για δυνατές συγκινήσεις.

Όσο πλησιάζουμε λοιπόν προς το φινάλε, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν τη ζωή στο χωριό, θα μπουν φυλακή κάποιοι ενώ άλλοι θα βγουν από αυτή, και οι συγκρούσεις θα συνεχιστούν, με αποτέλεσμα να γίνουν τρεις δολοφονίες. 

Τα σενάρια για το πολυαναμενόμενο φινάλε - Θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά

Μια τηλεοπτική σειρά για να ανήκει στη λίστα με τις επιτυχημένες, πρέπει να έχει ένα δυνατό σενάριο, καλή σκηνοθεσία, αγωνία και ανατροπές και ένα εντυπωσιακό φινάλε που θα συζητιέται για καιρό. Η σειρά Άγριες Μέλισσες έχει αποδείξει πως διαθέτει τα πρώτα και της λείπει το φινάλε. Ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο, εριμένουμε με ανυπομονησία να φτάσουμε στο τελευταίο επεισόδιο, αφού οι διάφορες αποκαλύψεις που γίνονται κάθε φορά δεν μας αφήνουν σε ηρεμία.

Έρχονται τρεις δολοφονίες

Αρχικά, η Ελένη Καρακάση, η Ρίζω της σειράς, αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι θα γίνουν τρεις δολοφονίες. Γι’αυτή που ξέρουμε σίγουρα, είναι του Αλέξη Γραμματικού από τον Μελέτη, με την Πηνελόπη να παίρνει, μάλλον, την απόφαση να τον καταδώσει. Και επειδή το φινάλε, όπως αναφέραμε παραπάνω, θα κλείσει τελείως τον κύκλο της ιστορίας και όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν, προκειμένου να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται κιόλας, υποψιαζόμαστε ότι και ο Δούκας θα μας αφήσει χρόνους. Έτσι κι αλλιώς, είναι ο άνθρωπος που έχει τους περισσότερους εχθρούς στο Διαφάνι, όλοι πρόθυμοι να τον εξαφανίσουν διά παντός. Ενδεχομένως, η τρίτη δολοφονία να μην είναι από την οικογένεια των Σεβαστών, αλλά από τις αδερφές Σταμίρη, αφού η Ελένη θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα της, μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA