Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εγκληματική δράση στο Βαθύ Αττικής αναπτύσσεται ραγδαία και ο Σιωπηλός Δρόμος γεμίζει όλο και περισσότερο με αίμα. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega γινόμαστε μάρτυρες μιας άγριας δολοφονίας, η οποία έρχεται να προστεθεί στην απαγωγή και ομηρία των παιδιών και το έργο της αστυνομίας δυσκολεύει, καθώς η κοινή γνώμη βαραίνει τους ώμους της για την αδυναμία τους να βρουν τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Μπορεί να είδαμε την κόρη της Αθηνάς να απελευθερώνεται και να φυγαδεύεται από την Ελπίδα και τον Σάββα, αλλά είδαμε και τον Σάββα να χάνει τη ζωή του σε αυτή την προσπάθεια.. Η σφαίρα του Σάκη απέβη μοιραία για τον Σάββα, ο οποίος έπεσε νεκρός μπροστά στα παιδιά. Η Ελπίδα έμεινε εμβρόντητη και καλείται τώρα να κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους δράστες μόνη, όμως χάρη στον Σάββα η αστυνομία ήρθε κοντά στο υπόγειο που κρατούνται σε ομηρία.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Στο Διαφάνι έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις

Αυτή η θετική εξέλιξη που ήρθε μέσα από την απώλεια, δε θα κρατήσει για πολύ. Κι αυτό γιατί μια άγρια δολοφονία θα συγκλονίσει την κοινότητα του Βαθιού Αττικής και η αστυνομια θα αναγκαστεί να ρίξει κι αλλού το βλέμμα της.

Οι ευθύνες βαραίνουν πρωτίστως την αστυνομία καθώς 23 μέρες μετά την εξαφάνιση των παιδιών, οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Ο Νάσος πιέζεται από τους ανωτέρους του να αποκόψει την Θάλεια από τις συνομιλίες και να φτάσει άμεσα σε μια συμφωνία με τους απαγωγείς. Στην διάρκεια μιας ολονυχτίας εκδήλωσης οι γονείς θα προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να ασκήσουν έτσι μεγαλύτερη πίεση στους δράστες και την αστυνομία.

Ο Νάσος και η Θάλεια θα βρεθούν στο περιθώριο και θα καταλάβουν πως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Η διπλή ζωή της Αθηνάς αποκαλύπτεται και την ίδια στιγμή ο «ενορχηστρωτής» θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και για πρώτη φορά ο Νάσος με την ομάδα του θα εντοπίσουν τον έναν από τους δράστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA